ул. П.Р.Славейков 7
Първомай,
България
25.2204628
42.0969057
UserLikes
Име: БЕНДИДА 66 / BENDIDA 66
Адрес: Първомай, ул. П.Р.Славейков 7
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.bendida-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Други текстилни изделия
Дейност:

Възпроизвеждане и разпространение на националното знаме и герб

Ключови думи: национално знаме, герб, знаме, национален символ, национален символ



Сподели във Facebook



За нас

БЕНДИДА 66 / BENDIDA 66
Фирма БЕНДИДА 66 ЕООД е създадена през 1985 год. Занимават се с възпроизвеждане и разпространение на националното знаме и герба на Република България. Работят в подкрепа на идеята да се популяризират тези национални символи. В същото време непрекъснато разширяват гамата от предлагани продукти, но все във връзка със знамето и герба на РБ.

От 2007 година фирмата обогати производствената си база с нови съвременни машини за сублимационен печат. Тази нова технология позволява перфектно отпечатване на пълноцветни изображения върху плат, което е особено подходящо при изработването на училищни, фирмени и други знамена, рекламни престилки, шалчета и др. Предимство на сублимационния печат дава възможност за отпечатване на единични бройки
БЕНДИДА 66 / BENDIDA 66
на изгодна цена.

БЕНДИДА 66 е първата фирма в страната която получи от Държавната агенция по стандартизация и метрология – град София, сертификат №0115 за съответствие на възпроизвежданите от нея знамена с изискванията на Закона за Държавния печат и знаме на РБ. Този сертификат гарантира, че изработените от БЕНДИДА 66 трибагреници отговарят на всички изисквания на БДС .

Производствената база на нашата фирма се намира в град Първомай, обл. Пловдивска. За да се популяризираме и наложим на пазара, въпреки нестратeгическото си географско положение ние влагаме изключителна прицизност и старание във всяко нещо, което изработваме, като същевременно предлагаме и разумни цени .

Офиси на фирмата има разкрити и в град Пловдив и Варна и Велико Търново.
 


Открийте ни в Google+